Manager / ondernemer horeca

V.O.F. de Zoes Aanpakkers manager- of ondernemer horeca gezocht

Tijdens je stage meegenomen worden in de schoenen van onze bedrijfsleider en/of ondernemer? Dan zit je wellicht bij ons wel lekker ;-) Sinds 2016 runnen we een kwalitatieve horecazaak in Helden, onze kernkwaliteiten zijn: meer dan 350 speciaal bieren en een relatief 'eenvoudige' menukaart met uitbreiding tot culinair genieten middels een 3-gangenmenu. Onze team is van alle markten thuis en heeft diverse achtergronden; van biersommelier tot economen en van koks tot studenten met een bijbaan. Tijdens kantoordagen zorgen we dat de organisatie op voldoende niveau is/blijft en zorgen we dat alles achter de schermen tip-top is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb jij een hands-on mentaliteit en heb je zin om op organisatorisch niveau met ons mee te denken? Dan zit je bij ons op de juiste plek. Een veelzijdiger bedrijf dan De Zoes zul je op weinig plaatsen treffen, we zijn dagelijks bezig met optimalisatie van processen, organisatie van evenementen en extraatjes en uitwerken van toffe bijzaken, gerechten, nieuwe dranken en veel meer!

Wat biedt het bedrijf?

Een veelzijdige organisatie waar personeel voorop staat, je enorm veel kunt leren van onze professionals en waar we rekening houden met je doelen, doelstellingen en wensen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder