V.O.F. de Zoes Leergierige zelfstandig werkend kok gezocht
Geen dag is hetzelfde bij De Zoes, de ene dag kom je binnen en begin je direct aan de voorbereidingen voor die dag en de andere dag draai je de lunch met een andere collega. Bij De Zoes hebben we een mooie selectie op onze menu- en drankenkaart die zich onderscheid ten op zichtte van overige zaken in de regio. Vol passie zorgen we voor een feestje aan tafel, zelfs al ben je niet jarig!
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een kandidaat die klaar is om nieuwe technieken en werkwijzen te ontdekken samen met ons kundige team. Ons team bestaat uit een ervaren Chef en Sous-Chef die in diverse zaken hebben gewerkt, zij sturen het gehele keukenteam aan. Per seizoen maken zij samen met hun team een passende menukaart die past bij de visie van De Zoes. Enkele kernwaarden uit die visie zijn: we streven voor een 9, kwaliteit voorop en zorgen als eerst voor trends in de regio.
Wat biedt het bedrijf?
Bij De Zoes werken we met een vast en hecht team bestaande uit meer dan 30 toppers. Ook zijn we een écht familiebedrijf van oorsprong en beschouwen we onze collega's ook een beetje als familie. Tijdens uitstapjes, wekelijkse borrels en grappen op de werkvloer leren we elkaar steeds beter kennen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers