Zelfstandig werkend kok

Tinus Enthousiaste en leergierige leerlingkok gezocht voor klein dynamisch team (niveau 3)

Onze werkdagen zijn van 10.00 tot 21.00, dit kan 1 hele werkdag zijn of een halve werkdag. Je zult alle werkzaamheden in de keuken gaan leren zodat je overal inzetbaar bent. Elke werkdag is anders en de werkzaamheden zullen per dag kunnen verschillen. In het algemeen zul je in de ochtend mee opstarten, lunch draaien en in de avond diner draaien. Alle basistechnieken zullen in de praktijk uitgevoerd gaan worden ( zoals het snijden van groenten, wassen van sla etc.), maar ook gevorderde technieken zullen geleerd gaan worden zoals het schoonmaken van vis en vlees.

Naar wie zijn wij op zoek?

De leerling heeft kennis van de geldende regels van persoonlijke hygiene en over veiligheid op de werkvloer. Kennis over de gereedschappen in de keuken is ook belangrijk. Voor de rest is een enthousiaste werkhouding gewenst en oog voor detail is uiteraard wenselijk.

Wat biedt het bedrijf?

Café Tinus Panningen is een gezellige Irish Pub / bruin café in hartje Panningen met altijd 15 verschillende (speciaal)bieren op de tap en ruim 100 speciaalbieren van de fles. Je kunt er een hapje eten, van een lekker belegd broodje, tot spareribs en schnitzels. Activiteiten en evenementen Café Tinus organiseert allerlei, leuke activiteiten en evenementen door het jaar heen. Zo is er Festinus, een driedaags muziekfestival bij Café Tinus in het centrum van Panningen. In de zomervakantie kun je barbecueën op het terras. Je kunt films kijken in de Buitenbioscoop en Formule 1 op een groot scherm. Er zijn verschillende muzikale optredens en zo is er nog veel meer te beleven bij Café Tinus Panningen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder