Kok

Restaurant Panache Gepasioneerde keuken stagiair(e) gezocht.

In onze kleine maar fijne keuken beginnen we de dag met het maken van de mise en place. Vanaf 17:00 start het diner. Tijdens het diner maak je gerechten aan de koude kant.

Wat biedt het bedrijf?

- Werken met dagverse producten - Direct leren van ervaren vakmensen - Stage vergoeding - Ruimte voor eigen inbreng van gerechten/ specials - Mogelijk om naast de stage dag(en) extra uren te maken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder