Zelfstandig werkend kok

LOTS Helvoirt Leergierige, sociale (zelfstandig werkend) kok

LOTS is een toegankelijk, jong en drukbezocht bedrijf. De menukaart vervangen wij per seizoen waardoor je met veel verschillende producten werkt, ook is onze menukaart erg uitgebreid. Wij streven ernaar om zoveel als mogelijk zelf te maken. Je komt in een jong gedreven team terecht. Wij willen je graag ondersteunen maar vinden het ook belangrijk dat je zelfstandig kan werken. je werkzaamheden zien er als volgt uit: Mise en place Verantwoordelijk voor openen Verantwoordelijk voor sluiten Het meegeven van lunch en diner Doordat we een compleet team hebben zijn vrije dagen/vakanties (bijna) altijd mogelijk. Met carnaval zijn wij gesloten. Op kerstavond zijn wij gesloten. 27 december t/m 3 januari zijn wij gesloten. Uitbetaling van salaris gebeurd op de 24e van de maand. 1 x in de 2 maanden krijg je de fooi, deze ligt gemiddeld rond de € 1,25 per gewerkt uur. Het rooster krijg je minimaal 1 maand vooruit. We streven ernaar om zoveel mogelijk met vaste werkdagen te werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vlotte babbel oog voor detail creativiteit zelfstandigheid meedenken gedreven enthousiast passie voor het vak positief

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een erg hecht en gezellig team van ongeveer 45 medewerkers. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend: - 20% personeelskorting - op feestdagen 150% uitbetaald - 4 daagse werkweek - altijd 1 weekend dag vrij - goed salaris - iedere 2 maanden fooi, deze ligt gemiddeld rond de € 1,25 per gewerkt uur - jaarlijks een groot personeelsfeest - gezellige borrels - zaterdag, zondag en maandag met carnaval zijn wij gesloten - kerstavond zijn wij gesloten - 27 december t/m 3 januari zijn wij gesloten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder