Zelfstandig werkend kok

Burggolf Herkenbosch B.V. Kok met (golf)ballen in de keuken van onze Brasserie

leine dinertjes, een lekkere lunch of grote groepen tot 300 personen inclusief live cooking op open vuur. Van bitterballen tot een lekker tijdens de jacht geschoten wildmenu, we bieden onze gasten een goede variatie. Bij ons kan het! Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor de mise en place. Een goed begin is het halve werk; Je zorgt voor de perfecte bereiding van de verschillende gerechten. Je zorgt ervoor dat alle borden er tiptop uitzien waarbij een juiste timing ook belangrijk is; Je werkt in zowel de warme als koude kant van de keuken; Het plaatsen, controleren en in ontvangst nemen van bestellingen; We werken met veel verse producten en je helpt mee met het bedenken van nieuwe gerechten op onze kaart; Tussen de werkzaamheden door, zorg je ook voor de lach op de gezichten van het personeel. Jij zorgt ervoor dat zij lekker genieten van het eten; Vanzelfsprekend hoort ook het opruimen en schoonhouden van je werkplek -volgens de HACCP richtlijnen- tot je takenpakket.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede moed, positieve instelling, en goede werkethos. Je houdt van eten en alles wat ermee te maken heeft; Hard werken en lol hebben tijdens je werk, daar deins je niet voor terug; We werken in de horeca, dus onregelmatig werken hoort erbij. Maar dit begrijp je natuurlijk; Stress komt niet in jouw woordenboek voor.

Wat biedt het bedrijf?

Een uitdagende plek in een grote keuken; Een goede stagevergoeding; Je kunt bij ons ook zelf komen golfen; Voor ons personeel hebben we ook gratis personeelslessen, dus ook voor jou als stagiaire, je maakt namelijk onderdeel uit van ons team; De kans om bij te dragen aan de volgende stappen in onze horeca beleving; Een gezellig team!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder