Restaurant Oolderhof bv Zelfstandig werkend kok
De leerling gaat meedraaien in de keuken en zal uiteindelijk leren zelfstandig de dagelijkse werkzaamheden te verrichten. Dit varieert van mep maken tot het zelfstandig bereiden van gerechten. Ook zal hij/zij leren zelfstandig een werkplanning en bestelling maken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken iemand die leergierig is en passie heeft voor horeca.
Wat biedt het bedrijf?
Het leerbedrijf biedt een gevarieerde werkomgeving waarbij alle facetten van het koken en bedrijfsvoering aanwezig zijn. Denk hierbij aan restaurant, hotel , feesten en partijen van 10 tot wel 1000 personen. Ook hebben wij een Beachclub waarbij je in de zomer leuk kan werken aan het water.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring