Meewerkend horeca ondernemer

Libéma Safari Park & Speelland Beekse Bergen Sta jij bij je vrienden en kennissen bekend om jouw positieve, enthousiaste en energieke karakter? Heb jij een enorme passie voor food en horeca? Dan hebben wij de stage voor jou!

In alle horecagelegenheden van Beekse Bergen bieden wij onze gasten het ultieme dagje uit. Samen met ons gezellige team zorgen wij ervoor dat er jaarlijks 1 miljoen bezoekers begroet worden, waarbij de kwaliteit en liefde bij elk product te proeven is. Als stagiair(e) van de afdeling Horeca geniet jij dagelijks van werken in een unieke omgeving en draag jij eraan bij dat onze gasten volop kunnen genieten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het meewerken in het horecateam van Safaripark en Speelland. Daarnaast voer je indien nodig je stageopdracht uit en help je mee het resultaat van het restaurant of van een andere verkoopunit te verbeteren. Aan de hand van jouw opleiding en ervaring bepalen we samen welke werkzaamheden passend zijn. Hierin mag je zelf aangeven naar welke werkzaamheden je voorkeur uitgaan. Voorbeelden van werkzaamheden zijn: kassawerkzaamheden, bereiden van verschillende gerechten en/of het verrichten van bar/bedieningswerkzaamheden tijdens evenementen.

Naar wie zijn wij op zoek?

-Je bent minimaal 16 jaar; -Je volgt een relevante Horeca MBO-opleiding op niveau 3 of 4; -Je bent gastvrij, energiek, pro-actief en leergierig en werkt graag in teamverband; -Je bent flexibel inzetbaar ( weekenden, vakanties, avonduren en feestdagen).

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een levendige en bruisende werkomgeving. Daarnaast kom je in een team van zeer enthousiaste en gedreven collega’s die ertoe bijdragen dat zowel gasten als medewerkers de mooiste tijd binnen Libéma beleven. Bij een succesvolle stage behoort een dienstverband als medewerker tot de mogelijkheden. Libéma biedt tot slot een maandelijkse stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder