Roompot Bungalowpark Hoenderloo Unieke stageplek in de recreatiebranche (horeca/manager-ondernemer/gastheer/gastvrouw/hospitality)
Je gaat aan de slag als stagiair Bediening & Gastenservice. Goed gastheerschap vinden wij het allerbelangrijkste! Je leert bij ons dus niet alleen het correct uitvoeren van front office taken en/of serveren in het restaurant maar ook hoe je gasten kunt verrassen en ze een fantastische vakantie kunt bezorgen! Want dat is wat wij doen. Wij willen het meest gastvriendelijke vakantiepark van Nederland zijn en jij gaat ons hierbij helpen! Bungalowpark Hoenderloo is een eigenzinnig familiebedrijf met een zelfsturende organisatiestructuur. Dit betekent dat we niet met managers werken maar dat iedere collega zijn eigen specialisatie, lees: rol(len) heeft. Dus ook jij! Uiteraard wordt jij hier goed in begeleid door jouw eigen stagebegeleider. Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je haalt voldoening uit het blij maken van mensen; Je ziet kansen om iedere gast te verrassen met een onvergetelijke ervaring; Je doet een stapje extra en gaat altijd voor 'steeds beter' Je bent een echte teamspeler; Je voelt je zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling; Je bent gemotiveerd en enthousiast; Je bent leergierig en gastvrij; Je hebt plezier in je werk en straalt dit uit.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Bungalowpark Hoenderloo wordt je goed begeleid. Wij laten je niet aan je lot over maar nemen je mee in onze manier van werken. Je leert schouder aan schouder en krijgt de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast zijn wij een uniek bedrijf in de branche; zowel wat betreft onze organisatiestructuur maar zeker ook vanwege onze ideeën, inzichten en werkwijzen met betrekking tot gastbeleving. Verder krijg je bij ons een stagevergoeding, verblijf in een bungalow en eet je op werkdagen mee met de personeelsmaaltijd. Je komt terecht in een gezellig team met leuke collega's.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten