Zelfstandig werkend kok

Fletcher Hotel De Klepperman Leerplaats zelfstandig werkend kok Hoevelaken (Amersfoort)

Je gaat aan de slag met de bereiding van de gerechten volgens recept en zorgt ervoor dat deze op een nette manier gepresenteerd worden. Jij ondersteunt de Chef-Kok en houdt de keuken perfect draaiende. Je controleert de kwaliteit van producten op houdbaarheid en versheid. Je ondersteunt bij de bestellingen en het controleren van de voorraad. Je zorgt voor een schone en frisse keuken en weet de richtlijnen van HACCP toe te passen. Je enthousiasmeert het team en helpt bij het inwerken van nieuwe collega’s. Je treft voorbereidingen voor de volgende dag. Beginnende jonge koks kunnen altijd bij jou terecht. Je ondersteunt bij het maken van de roosters. Je denkt mee in de ontwikkeling van menukaarten. Doe mee aan landelijke kookwedstrijden en wie weet komt jouw gerecht op de menukaart.

Wat biedt het bedrijf?

Wil jij deel uitmaken van inspirerend en gezellig team? Kom dan werken bij het karakteristieke Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman, gelegen in een bosrijk gebied nabij Amersfoort! Dit hotel heeft 79 hotelkamers, 13 multifunctionele feest- en vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie! Ontdek de veelzijdige functies in dit sfeervolle en gastvrije hotel. Van gasten verwelkomen vanuit de receptie tot aan gerechten serveren in het sfeervolle à la carte restaurant, er zijn hier volop mogelijkheden. Solliciteer nu en versterk het team van Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder