Bakkerij Nijkamp kok niveau 2: petit restaurant, waar de nadruk ligt op de lunch, maar waar de bezig zijn ook diner te draaien.
Binnen ons erkend leerbedrijf is plaats voor 1 leerling kok. De gemiddelde dag: -Maken vd mis en place. -Lunch draaien. -Diner draaien. -Vooral in de hoog seizoen een leuke middag/avond borrel. -Bovenstaande na enige tijd ook zelfstandig. -Vooral in het laagseizoen ruimte voor taken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je moet beschikken over een goede motivatie, affiniteit met de horeca/koksvak.
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een afwisselend bedrijf, waar ook een winkel bij zit, we ons eigen ijs maken en in Dijkerhoek nog een eigen ambachtelijke bakkerij hebben, waar we ons eigen brood en banket maken. uiteraard sta je als leerling-kok in de keuken, maar ook bij de andere werkzaamheden kun je meekijken. Kortom, veel te zien en veel te leren.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit