Manager / ondernemer horeca

11 Bar&Kitchen Leidinggevende in de horeca – Leer en groei bij 11 Bar & Kitchen!

Bij 11 Bar & Kitchen krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als toekomstig horecaondernemer of -manager. Je draait mee op de werkvloer en leert hoe je een horecazaak aanstuurt, zowel operationeel als strategisch. Een werkdag is veelzijdig en dynamisch. Je begint met het opstarten en klaarzetten van de zaak voor de lunch. Gedurende de dag werk je op verschillende afdelingen, zoals de bediening en de bar, waarbij je niet alleen meewerkt maar ook leidinggeeft aan het team. Je houdt je bezig met voorraadbeheer, personeelsplanning, gastvrijheidsconcepten en marketingacties om de omzet te verhogen. Daarnaast leer je hoe je gasten een onvergetelijke ervaring biedt en hoe je een team motiveert en aanstuurt. Gedurende de lunch zorg je dat alles voor het diner en de borrel wordt klaargezet. Dit is dé plek waar je praktijkervaring opdoet en écht leert wat er komt kijken bij het runnen van een horecazaak!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige student met een passie voor gastvrijheid en horeca. Hierbij is het van belang dat je: - Communicatief sterk bent en goed kunt samenwerken; - Proactief bent en denkt in oplossingen; - Verantwoordelijkheid durft te nemen; - Gastvrij en servicegerecht bent, met oog voor detail: wat jij ziet, ziet de gast ook; - Flexibel en stressbestendig bent, het is soms hard doorwerken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een positieve instelling hebt en veel wilt leren tijdens jouw stage.

Wat biedt het bedrijf?

11 Bar & Kitchen biedt een inspirerende leeromgeving in een nieuwe, levendige horecazaak. Tijdens jouw stage wordt je begeleid door ervaren ondernemers en managers, zij bieden jou dan ook de mogelijkheid om echt leidinggevende te worden. Daarnaast kom je terecht in een gezellig en hecht team, dat ook na werk nog gezellig met elkaar na kletst. Mochten we aan elkaar een positieve ervaring nahouden, is er altijd een mogelijkheid om door te groeien en bij ons in dienst te komen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder