The Florian Wil jij praktijk-ervaring opdoen in een uitdagende omgeving?
De student zal het volgende leren tijdens zijn/haar stage: - Overnemen van een dienst van een collega - Een dienst opstarten, de dienst voorbereiden - Hotelgasten in/uit-checken - Restaurantgasten ontvangen en begeleiden - Telefoon/emails beantwoorden - Samenwerken/communiceren/afstemmen met collega's van andere afdelingen zoals de bar/keuken/housekeeping - Extra diensten verkopen (fietsenverhuur, daguitjes verkopen, kaart/ticket-verkoop) - Je eigen werkplek georganiseerd houden - Voorraadbeheer The Florian is een prachtig startup-hotel (eerste vestiging) met een compleet eigen stijl en manier van werken. Als onderdeel van een jong en dynamisch team bepalen wij gezamenlijk wat en hoe de hotelgast ons Dutch Design Lifestyle hotel ervaart. The Florian biedt een complete hotelervaring met faciliteiten als een volwaardige keuken/bar, flex-werk plekken, kleine vergaderruimtes en sportfaciliteiten onder begeleiding van ervaren Personal Trainers.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zouden het superleuk vinden om ons team verder uit te breiden met een leuke stagiaire die nog meer levendigheid en positieve energie brengt binnen ons team. Wij zoeken een student die een echte mensenvriend is, lekker nieuwsgierig is, leergierig is, creatief is een veel oog voor details heeft. Aangezien onze gasten van overal en nergens komen (internationale gasten) krijg je hier onder andere ook goed de kans om je talenkennis te benutten en verder te ontwikkelen.
Wat biedt het bedrijf?
Binnen ons bedrijf is er kans om door te groeien binnen een super leuk en hecht team. Het hotel is niet alleen ontworpen om er mooi uit te zien, maar biedt ook een zeer fijne ruimte om te werken en ervaringen/kennis op te doen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan