Manager / ondernemer horeca

Hotel Twenty-Three Amsterdam Airport Leer managen/ondernemen bij Hotel Twenty-Three!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in de horeca? Wil je ervaring opdoen in een luxe en gastvrije omgeving? Dan is een stage bij Hotel Twenty-Three iets voor jou! Wij bieden een dynamische leerplek voor studenten van de opleiding Manager/Ondernemer Horeca, waarbij je de kans krijgt om de aspecten van de hotelwereld te ontdekken en jezelf te ontwikkelen als toekomstig horecaondernemer. Geen dag is hetzelfde in Hotel Twenty-Three! Je start de dag met het doornemen van de overdracht van jouw collega. Vervolgens help je bij het ontbijt of check je gasten in en uit. Gedurende de dag houd je je bezig met reserveringen, mails, het checken van kamers en denk je actief mee over verbeteringen in de dienstverlening.

Naar wie zijn wij op zoek?

Hotel Twenty-Three is op zoek naar een enthousiaste, representatieve en leergierige stagiair die een passie heeft voor de horeca. Je bent vriendelijk, communicatief vaardig en weet hoe je gasten een warm welkom geeft. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en niet bang om hard en secuur te werken in een dynamische omgeving. Je bent: gastvrij, een teamplayer (die ook zelfstandig goed kan werken), stressbestendig, oplossingsgericht, flexibel en bereid om in de avonden en weekenden te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een uitdagende en leerzame stageplek in een nieuwe, luxe hotelomgeving, waar je wordt begeleid door ervaren professionals die je helpen je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te nemen en verantwoordelijkheden op je te nemen, zodat je optimaal kunt leren. Daarnaast werk je in een gezellige en inspirerende werksfeer waarin teamwork en gastvrijheid centraal staan.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder