Casa 22 BBL leerplaats Italiaans/Spaanse keuken
Bij ons in de keuken leer je de Italiaanse en Spaanse keuken kennen. Je werkt naast de chef en samen serveren jullie de gerechten. Je leert pizza's maken (mits je de handigheid hebt), pasta's maken en je verdiept je in paella. Je toont inzet en interesse en zo wordt je onderdeel van een hecht team en werk je in een familiebedrijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je ziet er representatief uit, want je werkt in een open keuken. Handigheid en stressbestendig zijn zeer belangrijke vaardigheden die je nodig hebt voor deze leerplaats.
Wat biedt het bedrijf?
Wanneer je je hebt ontwikkeld tot ware pizzaiola (pizzabakker) of chef paella, kun je na je opleiding kans maken op een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring