John's Bistro Zelfstandig werkend kok
We beginnen de dag overdag met mice en place. Je begint in de koude keuken overdag. 's Avonds sta je aan de koude kant om de koude voorgerechten, salades en de desserts te maken. Met de tijd, als je alles onder de knie hebt, ga je meedraaien met de warme keuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierige, enthousiast, flexibel, humor en accuraat.
Wat biedt het bedrijf?
Op zondag is ons restaurant gesloten, dus elke zondag ben je vrij! Wij bieden een fijne werkplek, in een jong team. Authentieke bereidingswijzen leren. Geen kant en klare sausjes of gerechten. In de hoop dat wij het enthousiasme en de passie voor ons vak aan jou kunnen overbrengen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder