Kok

John's Bistro

Overdag mise en place werkzaamheden. 's Avonds zelf de koude keuken draaien, zelfstandig de koude voorgerechten en desserts maken, en/of de chef assisteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Respect hebben voor anderen Om kunnen gaan met advies Servicegericht en teamgericht zijn Enthousiast zijn en humor hebben Maar boven alles de wil om te leren

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een kans om onze kennis over te dragen. De passie van het koken, het bedenken van nieuwe gerechten over te kunnen brengen. Prettige werkomgeving, goede doorgroeimogelijkheden en hun eigen creativiteit naar boven te brengen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder