Café Restaurant de Graaf van Horne de plaats waar je de classicae basis van het vak leert met je eigen inbreng
je gaat samen met mij je skills ontwikkelen om kok te worden in een al a cart restaurant en catering waar je ook leert hoe je verse producten verwerkt tot gerechten en je meedenkt in het maken van nieuwe gerechten
Naar wie zijn wij op zoek?
leergierig, open mind, disciplineert, collegia en geen 8 tot 5 mentaliteit
Wat biedt het bedrijf?
mogelijkheid om je te ontwikkelen in het vak van kok die graag met verse producten wil werken
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder