Manager / ondernemer horeca

Parkhotel Horst

Als manager/ondernemer horeca geef je leiding aan het personeel. Naast jouw leidinggevende functie draai je ook ‘gewoon’ mee in het bedrijf. Je weet het personeel te motiveren, maar je weet zelf ook van aanpakken! Je probeert het bedrijf draaiende te houden, de werksfeer erin te houden én je zorgt ervoor dat alle regels en voorschriften nageleefd worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Het moet voor jou geen probleem zijn om onder druk te werken. - Klantgericht kunnen handelen en vriendelijk zijn tegenover de klant. - Je kunt goed leidinggeven, goed communiceren en werkt resultaatgericht. - Je bent goed op de hoogte van de financiële en commerciële kanten van een onderneming.

Wat biedt het bedrijf?

Of het nu gaat over een bijbaantje, een parttime of een fulltime baan, binnen ons bedrijf zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Wanneer wij plekken beschikbaar hebben en we enthousiast zijn over jou, ben jij van harte welkom in ons team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder