Restaurant Terlago Oog voor aandacht.
’s Morgens open je de zaak en zet je eerst een lekkere koffie voor jezelf. Daarna open je de deuren en bij mooi weer verzorg je het terras. Als rond het middaguur de lunch aanbreekt, krijg jij versterking van je collega’s. Jij bewaart het overzicht en stuurt je collega’s aan in het restaurant en op het terras. Zodra het einde van de middag nadert, maken jij en je collega’s de mise-en-place klaar voor de avond. In de avonduren zorgen jij en je team ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Er worden heerlijke gerechten geserveerd en we zorgen ervoor dat we onze gasten kunnen ontspannen, genieten en ontdekken. Aan het einde van de dag maken we het restaurant weer spik en span, zodat we de volgende dag weer fris kunnen beginnen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je stuurt een team aan door te motiveren, inspireren en enthousiasmeren. Je staat sterk in je schoenen, weet van aanpakken, denkt in oplossingen en je bent stressbestendig. Je bent creatief, op de hoogte van culinaire trends en vindt het leuk om mee te denken over nieuwe drankjes en gerechten.
Wat biedt het bedrijf?
Een sfeervolle en sociale werkomgeving waarin we respectvol met elkaar omgaan. Als leidinggevende maak je werkplanning, zorg voor je voor de inkoop. Mogelijkheden tot het volgen van trainingen bijvoorbeeld voor Barista Je zorgt ervoor dat de kwaliteit, gastvrijheid en beleving van het gewenste niveau zijn en continue gewaarborgd blijven. Ontwikkeling van je smaakpapillen en social skills
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten