Manager / ondernemer horeca

Horecacentrum De Sevewaeg Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplek voor je opleiding tot manager/ondernemer horeca? Mail ons

Als stagiair(e) manager/ondernemer horeca maak je deel uit van zowel ons bedieningsteam als kantoorteam. Je zult betrokken zijn bij diverse operationele werkzaamheden op de vloer en de werkzaamheden die we verrichten achter de schermen. Dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van een dag planning, het voorbereiden en zelfstandig draaien van feesten en partijen, het opstellen van je eigen plan en ondersteunende managementactiviteiten. Daarbij zullen we je onder andere leren hoe je leiding geeft, wat commerciƫle aspecten zijn van een horecabedrijf, wat voorbereidende en afrondende werkzaamheden zijn en hoe je arrangementen en speciale activiteiten ontwikkelt.

Naar wie zijn wij op zoek?

* Enthousiaste, gemotiveerde en flexibele student * Een goede teamwerker die van aanpakken weet * Een vriendelijke en verzorgde uitstraling * Leergierig en betrouwbaar persoon

Wat biedt het bedrijf?

* Een bijzonder horecabedrijf met een grote naamsbekendheid * Een serieuze stagevergoeding * Afwisselende en flexibele werkuren en -dagen * Veel uitdaging en afwisseling * Een sfeervolle werkomgeving * Een groot, jong en enorm gezellig team * Leuke uitjes en activiteiten met het hele team * Mogelijkheden tot een baan

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder