Manager / ondernemer horeca

De Schatberg B.V. Ben jij die gedreven student die het bij ons helemaal gaat maken? Neem contact met ons op!

Je kunt in het kader van deze opleiding zowel binnen onze Receptie als binnen de Horeca stage lopen. Binnen de horeca hebben we diverse outlets, namelijk: de Plaza, het Serre-Restaurant (á la carte), de Counter en de zalen voor feesten en partijen. Vanuit de keuken worden al deze outlets bediend. Je kunt binnen één of meerdere afdelingen stage lopen, dat hangt af van je eigen leerdoelen. De Schatberg is een veelzijdig vijfsterren vakantiepark met diverse afdelingen. We zijn een veelzijdig familiebedrijf met korte lijnen, waar betrokkenheid en collegialiteit voorop staan. Veel van onze stagiaires blijven plakken en werken hier nog steeds. Er is dus meer dan voldoende mogelijkheid tot het doorgroeien binnen onze organisatie. Je mag altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een verzorgde uitstraling en je weet je communicatief netjes uit te drukken. Je werkt graag in teamverband en draagt je steentje bij aan het teamresultaat. Daarnaast ben je flexibel beschikbaar en je vind het geen probleem om ook in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties te werken. Kwaliteit is voor jou belangrijk en je zet je voor 100% in om het beste uit jezelf (en je team) te halen en alles voor de optimale beleving van onze gasten!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage of leerbaan gedurende het hele jaar, waarbij je een prima stagevergoeding of leerling-salaris ontvangt. Daarnaast heb jij de keuze uit reiskostenvergoeding of intern verblijf. Je hebt gratis toegang tot de zwembaden, speeltuinen en het zwemmeer bij De Schatberg voor jou én je gezin. Verder eet je gratis bij ABC Restaurant Sevenum en krijg je korting voor jou en je gezin bij de horeca van De Schatberg. En niet te vergeten wij bieden je een super leuke werkplek met gezellige collega's die zorgen voor een toptijd op (en buiten) de werkvloer!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder