Manager / ondernemer horeca

Lo Solé, Ambachtelijk IJs, Lunch en Diner Horecatopper gezocht voor ons veelzijdig en gezellig horecabedrijf in hartje Sevenum.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en werken met een team van circa 25 in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar. Wij hebben zowel binnen als buiten circa 80 zitplaatsen en voor de kleinsten hebben wij een leuke kinderspeelhoek. Verder hebben wij ook een apart zaaltje, dat we bij de zaak kunnen betrekken. Wij zijn naast een ijssalon ook een restaurant, waar wij gedurende de hele dag eten serveren (onze keuken is geopend van 11.30 tot 20.00 uur), wij serveren dus zowel lunch als diner. Ook op locatie verzorgen wij diverse buffetten, hapjes en ijs. Wij bieden een zeer veelzijdige functie met heel veel uitdaging en leerpunten. Jouw werkzaamheden zullen o.a. zijn: Bedieningswerkzaamheden Gasten ontvangen Reserveringen aannemen Aansturen van personeel Takenverdeling maken voor personeel Sturen op de uren en de pauzes Bereiden van ijscoupes Aan de ijsschepbalie ijsbestellingen maken Drankjes bereiden Mise en place maken bij de coupesbereiding Voorraadbeheer Sturen op rooster

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrij in hart en nieren, gemotiveerd, flexibel en een echte teamplayer. Je weet van aanpakken en toont graag initiatief. Je werkt graag met gasten en wilt het liefst de verwachtingen van de gast overtreffen. Je bent leergierig, en toont graag interesse in de werkwijzen.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf bieden wij een kans op een vaste aanstelling binnen ons veelzijdig horecabedrijf. Wij kunnen een divers takenpakket aanbieden, naar gelang wat je wilt of dient te leren vanuit de opleiding. Wij investeren graag tijd in jou, zodat jij het vak goed kunt leren. Wij werken met een jong en gezellig team, die geregeld samen leuke dingen ondernemen. Wij bieden fijne horecatijden en veel afwisseling, waardoor je werk nooit saai zal zijn.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder