Tante Truus Pannenkoeken
als doel het bedrijfsklaar maken van de gastenruimten en bedrijfsruimten. Daarnaast verricht hij werkzaamheden die betrekking hebben op de drie onderdelen van het concept van gastheerschap. Deze komen overeen met de drie fasen van het bezoek van gasten aan het restaurant. In de eerste fase van het bezoek van een gast ontvangt de Gastheer/-vrouw de gast. Hij neemt reserveringen aan en verwerkt deze, verwelkomt en placeert de gast, neemt de bestelling op voor het aperitief en serveert het aperitief. In de tweede fase van het bezoek, dus in de verblijfsfase van de gast, gaat het om werkzaamheden zoals
Naar wie zijn wij op zoek?
klantvriendelijk vlotte babbel sociaal leergierig doorzettingsvermogen
Wat biedt het bedrijf?
leerzame stageplaats met leuke collega's
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op