Grand Hotel Beatrix
Als leidinggevende bediening zorg je ervoor dat alle gasten een heerlijke avond uit beleven. Persoonlijke aandacht voor de gast en kennis van producten staat bij ons centraal. Jij werkt samen ons jonge team en de manager begeleidt jou stapsgewijs in het nemen van verantwoordelijkheden. Onze Bistro Meatclub is 7 dagen per week geopend zowel diner als de bar. Bistro Meatclub is een kleinschalig gezellig huiskamer-restaurant, waar onze gasten welkom zijn voor diner en spelen hier vaak spelletjes onder het genot van een cocktail of een speciaal biertje. Meer informatie: www.meatclubdenhelder.nl. Restaurant C’est la vie (o.a. vermeld in de Gault-Millau) is geopend voor diner op donderdag tot en met zondagavond. Hier ligt de focus op fine dining en bijpassende wijnen, uitleg aan tafel en het bieden van een culinaire ervaring. Restaurant C’est la vie biedt medewerkers een omgeving waarin je kunt groeien op het gebied van product- en vakkennis. Meer informatie: www.cestlaviedenhelder.nl
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken