Leidinggevende bediening

Theater de Kampanje Kom en beleef ons (theater) restaurant en doe een schat aan ervaringen op!

Bij de functie van leidinggevende bediening, manager/ondernemer horeca, meewerkend horeca ondernemen en zelfstandig werkend gastheer/-gastvrouw:Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de mise en place, het gastvrij ontvangen van de gasten, opnemen van bestellingen, het geven van informatie, serveren van gerechten en dranken aan de gasten en kassa werkzaamheden. Daarnaast assisteer je bij de opbouw van recepties/partijen en werk je tijdens voorstellingen in theater De Kampanje. Naast het bedienen van onze gasten in restaurant Stoom kan het ook zijn dat je de artiesten bedient bij voorstellingen in De Kampanje, hoe mooi is dat!Als kok en zelfstandig werkend kok:Je werkt mee in het team van de keukenbrigade en bereid de lunch en het diner voor de gasten van Stoom en voor kleine en grote (100+ personen) feesten en partijen voor zowel restaurant Stoom als theater de Kampanje. Je leert bij ons voor zowel individuen als gezelschappen van honderden personen te koken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent collegiaal, betrouwbaar, gemotiveerd maar ook leergierig en in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent flexibel en vindt het geen probleem om in wisselende diensten, ‘s avonds en in het weekend te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leerwerkplaats in een groot en divers bedrijf. De basis is dat je voor restaurant Stoom werkt maar ook ingezet wordt voor activiteiten tijdens voorstellingen in het theater en grote (100+ personen) en kleine events.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder