Zilt aan Zee Leer bij een modern, vooruitstrevend en permanent strandpaviljoen de kneepjes van het vak als meewerkend horecaondernemer!!
De student gaat eerst in overleg bekijken welke werkzaamheden er het beste past bij de desbetreffende opdrachten. Te denken valt aan het voorbereiden en het uitvoeren van een grote partij (100 personen) inclusief plannen personeel, inkoop beverage, tijdsindelingen, decoratie, uitvoering op werkvloer etc. Verder zal de stagiair op de vloer werkzaam zijn (voor en achter de bar), inkoop drank, non food, roostering, openen en klaarzetten drukke stranddag, afsluiten drukke stranddag etc. . Hij/ zij zal fungeren als gastheer/ vrouw waarbij contact met gast een belangrijk onderdeel is. Opnemen van bestellingen aan de hand van de menukaart/ wijnkaart.
Naar wie zijn wij op zoek?
Meedenkend, vooruitziend, flexibel (strand)
Wat biedt het bedrijf?
Een goede en leerzame periode naar de opstap naar een vooraanstaand, vooruitziende en flexibele horecamedewerker die alle facetten van het vak onder de knie leert.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf