Meewerkend horeca ondernemer

Landgoed Duin & Kruidberg Stagiair Bediening/Gastheer/Gastvrouw

Leuk dat jij geïnteresseerd bent in onze stagevacature bij de bediening! Wij zijn dé buitenplaats van Amsterdam, een sfeervol hotel waar gasten in een andere wereld stappen. Jij kan onderdeel zijn van de reis van de gast en ervoor zorgen dat zij volledig in de watten worden gelegd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Is de horeca jouw passie en droom en wil jij graag leren in een ontspannen sfeer, maar op niveau? Je leert en werkt in een enthousiast en gedreven team met als gezamenlijk doel om onze gasten in de watten te leggen. Dit betekent dat de gast in het middelpunt staat van het begin tot het einde van de dag en het team ervoor zorgt dat alles daar omheen wordt verzorgd. Wij kijken naar jouw ervaring om te kijken welke werkzaamheden het beste bij jou passen.

Wat biedt het bedrijf?

Dit is stage lopen bij Duin & Kruidberg: • Een plek om te leren van enthousiaste, ervaren collega’s. Wij dagen elkaar uit elke dag te groeien, omdat wij onze gasten in de watten willen leggen; • Een stagevergoeding van €500,- bruto bij een fulltime stage, werk je minder dagen dan wordt de vergoeding naar rato berekend; • We moeten ook eten, anders val je om: wij bieden gratis maaltijden (lunch/diner) tijdens jouw dienst; • Samen met familie en vrienden kun je gebruik maken van onze personeelskorting. Uitgebreid dineren of een overnachting op een van onze bijzondere kamers? Ook hebben wij verspreid door het land zes leuke zusjes, voor als je er eens lekker tussen uit wil gaan; • Je deelt mee in de fooi; • Wij organiseren verschillende feestjes samen met jouw collega’s: zoals onze BBQ, kerstborrel, het personeelsfeest en de afdelingsuitjes; • De mogelijkheid om na je stage bij ons te blijven werken in de weekenden of wellicht wel fulltime als je klaar bent met jouw studie.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder