Zelfstandig werkend bakker

VanmennO Broodbakker van écht Frans brood

Voor onze moderne Franse broodbakkerij in IJsselstein zijn we op zoek naar broodbakkers die het leuk vinden om écht Frans (desem)brood te bakken op de stenen vloer van onze ovens. We werken volledig zonder broodverbeteraars, met prachtige recepturen en een eigen zuurdesemcultuur. Eigenlijk het kleine ambachtelijke proces van Frans broodbakken, maar dan in het groot en in 2021. We bakken onder andere brood voor de tophoreca in Nederland, en voor (biologische) winkels. Je wordt onderdeel van ons team professionele broodbakkers, en zal afwisselend deegdraaien, afwegen, brood vormen en inovenen. Een gedeelte van onze productie vindt aan het einde van de nacht plaats, maar het grootste gedeelte overdag. Kijk in ieder geval even op www.vanmenno.nl of ons verhaal je aanspreekt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je gaat stage lopen in onze Franse broodbakkerij. Jij: • spreekt goed Nederlands en bent communicatief vaardig, • hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar, • vindt het leuk om met jonge collega's te werken, • bent stressbestendig, • werkt geordend, netjes en hygiënisch,

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een leuk, jong bedrijf met korte lijnen. Geen ingewikkelde structuren, maar hands-on en alles gericht op het maken, verpakken en bezorgen van het allerlekkerste brood van Nederland ;) Een aantal van onze werknemers hebben of hadden een zogenaamde 'afstand tot de arbeidsmarkt' maar zijn bij ons weer aan het werk, en volledig onderdeel van het team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder