De Molen Kaatsheuvel
De manager/ondernemer horeca werkt als eigenaar of bedrijfsleider van bijvoorbeeld een hotel, restaurant of café. Dit kan een zelfstandig bedrijf zijn of een onderdeel van een keten. De manager/ondernemer horeca is verantwoordelijk voor de inkoop, sales en marketing, financiën en het personeelsbeleid van het horecabedrijf. Hij geeft sturing aan het team en werkt mee in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Dit kan zowel in de keuken als de bediening zijn. De manager/ondernemer horeca zorgt dat gasten zich welkom voelen en houdt de commerciële doelen van de formule in het oog. Hij werkt op wisselende tijden, in de vroege en/of late uren. De manager/ondernemer horeca bewaakt de veiligheid in het bedrijf conform de bedrijfsregels en zorgt dat wetgeving wordt nageleefd.
Naar wie zijn wij op zoek?
Van al onze collega’s verwachten we dat zij zelfstandig uit de voeten kunnen en graag in teamverband werken. Het hebben van goede communicatieve vaardigheden, een creatieve geest en een stressbestendige persoonlijkheid zijn vereiste eigenschappen.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je een leuke, uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een sterk team waar je inzet en mening wordt gewaardeerd!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten