Manager / ondernemer horeca

Roku Asian Cuisine & Lounge

De student wordt opgeleid als gastheer/gastvrouw. Als volwaardig lid van ons team krijg je ook de vrijheid (onder begeleiding) om alle taken uit te voeren die bij de taken van een gastheer en gastvrouw horen. Denk daarbij aan: - Ontvangen van de gasten en begeleiden naar de tafel - Drankenkaart presenteren, drankbestellingen opnemen en indien nodig adviseren op gebied van drank. - Menukaart presenteren en concept uitleggen. Indien nodig, begeleiden met bestellen. - Ervoor zorgen dat de gasten een top avond hebben! Gastvrijheid en belevenis staan bij ons centraal. Dat begint bij de gastheer/gastvrouw. Het aanvoelen van wat onze gasten verwachten en het creƫren van een fijne sfeer is waar jij als host aan bij draagt.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is leergierig en gedreven om nieuwe kennis op de toen en nieuwe vaardigheden te leren. Creativiteit wordt bij ons aangemoedigd, dus input is altijd welkom.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de mogelijkheid op een vast dienstverband na afloop van stageperiode. Daarnaast biedt het bedrijf veel kansen om door te groeien en een snelle ontwikkeling te maken binnen het bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder