Kok

De Molen Kaatsheuvel

Een kok werkt in een restaurant, een hotel of een andere gelegenheid waar maaltijden worden bereid zoals een verzorgingstehuis. Hij bereidt de gerechten voor en maakt ze af als de gasten ze bestellen. Hij maakt de planning voor de dag en helpt mee met de ontwikkeling van de menukaart. Hij zorgt dat de werkomgeving netjes en schoon is, zodat bereidingen op hygiënische wijze verlopen. De kok controleert de ingrediënten die geleverd worden en voert voorraadbeheer uit. Hij gaat flexibel om met piekbelasting en blijft dan communiceren met collega’s. Bij de bereiding van gerechten gebruikt hij de juiste apparatuur, gereedschappen en bereidingstechnieken. Als de kok in een internationale omgeving werkt, is Engels noodzakelijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van al onze collega’s verwachten we dat zij zelfstandig uit de voeten kunnen en graag in teamverband werken. Het hebben van goede communicatieve vaardigheden, een creatieve geest en een stressbestendige persoonlijkheid zijn vereiste eigenschappen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een leuke, uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een sterk team waar je inzet en mening wordt gewaardeerd!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder