Manager / ondernemer horeca

Boerderij de Boerinn Manager/ondernemer horeca

Als aanspreekpunt van de dag heb je de volgende taken: •Kwaliteitsbewaker o Verantwoordelijk voor het succes voor de dag voor de gast, jezelf en Boerderij de Boerinn •Leidinggevende o Delegeren van taken, motiveren en coachen van medewerkers • Procesbewaker o Voorbereiden, doen, controleren en bijsturen / improviseren waar nodig •Gastheer / -vrouw o Ongewoon gastvrij •Verkoper o Omzet op de dag stimuleren •Allround inzetbaar • Ook inzetbaar voor all round horeca werkzaamheden of in de polder om groepen te begeleiden

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent pro-actief ingesteld en neemt graag initiatief - Je bent klantgericht, zorgt graag voor tevreden gasten en haalt er energie uit om extra service te verlenen - Je kunt goed samenwerken, staat open voor meningen en ideeën van anderen en gaat voor een gezamenlijk resultaat - Je kunt goed improviseren en denkt in oplossingen - Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel - Je houdt van flexibele werktijden en taken - Je bent leergierig en staat open voor feedback - Je bent doordeweeks en ook in de weekend dagen beschikbaar

Wat biedt het bedrijf?

In eerste instantie dus die gave stage met veel afwisseling, vrijheid en ruimte voor initiatief. Maar er is meer: - Een werkomgeving waarin je kansen krijgt om je te ontwikkelen - Werken in een team van betrokken en enthousiaste collega’s - Een prachtige plek waar je na werktijd een rondje kan kanoën en een drankje doet op het terras - Eventueel in overleg een overnachtingsplaats beschikbaar

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder