Manager / ondernemer horeca

Restaurant JanZen Restaurant JanZen zoekt een Horeca Manager / Ondernemer die onderdeel wilt uit maken van ons Team.

Samen met het gehele team van Restaurant JanZen maken wij het de gasten het naar hun zin door ze te laten genieten van een heerlijke lunch of diner . Elke afdeling in de keuken & bediening heeft een andere taak. Omdat wij met een klein team zijn kan er regelmatig gewisseld worden van afdeling en kun je veel leren in de keuken & bediening. Zodra je bij ons start word je ingewerkt op jou afdeling, je zult een hoop leren over het vak. Misschien is het ook leuk om te weten dat wij alles zelf maken, vanaf het brood tot aan de bonbons bij de koffie. Zo verbouwen wij vanaf eind Maart tot eind November ook onze eigen bloemen en kruiden voor bij de gerechten en cocktails. Verdere toelichting over wat je kunt leren en de taken per afdeling en die horen bij jou opleiding geven we je graag aan in een kennismakingsgesprek met ons.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiast iemand die leergierig is en houd van aanpakken. uiteraard is het ook belangrijk dat je representatief bent omdat iedereen in contact met gasten komt. Kun je iets niet? Geen punt want daarvoor kom je bij ons, om het te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Enthousiaste aardige collega's die passie hebben voor het vak en het leuk vinden om het de gasten naar hun zin te maken. Werken in een mooi en gezellig bedrijf waar alles zelf gemaakt word. Kans op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder