Zelfstandig werkend kok

Kameryck Buitenplaats Kameryck - ruimte voor ontwikkeling middenin het Groene Hart

Buitenplaats Kameryck beschikt over een a la carte restaurant met groot terras en in totaal 13 zalen met capaciteit tot 400 personen voor borrel, lunch, diner of feest. In totaal beschikken wij over 3 keukens: een buitenkeuken met een grote Afrikaanse Braai en een smoker, een a la carte keuken en een grote productiekeuken. Door de oplevering in 2019 werken we met moderne apparatuur. Daarnaast beschikken we over een eigen kruiden- en groentetuin, waar we dagelijks verse kruiden en groentes uit kunnen halen. Je leert bij ons werken in een team bij het maken van productie voor grote evenementen, maar ook werken in detail in de a la carte keuken of bij de braai. Je staat niet standaard op één plek, maar door te rouleren leer je steeds weer nieuwe dingen en doe je elke dag weer wat anders.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is leergierig en past zich snel aan veranderende omstandigheden aan. Door de grote oppervlakte van de locatie en de ruime keukens is er genoeg ruimte om op een rustige plek uitleg te krijgen, maar je zult ook snel in de drukte van alledag meedraaien op de locatie. Je bent niet stil en timide, maar enthousiast en vol vragen.

Wat biedt het bedrijf?

Door afwisseling in diverse disciplines bieden wij een complete leerplek aan, waarin ruimte is om te specialiseren. Na de leerperiode kan bij wederzijdse tevredenheid zeker gekeken worden naar voortzetting van het dienstverband.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder