Meewerkend horeca ondernemer

Spijshuys tapperij heer & meester Zoek jij een tweede familie om jou passie uit te voeren en te ontwikkelen? Meld je nu aan!

In de horeca is geen dag hetzelfde. Wij bieden met 4 horeca zaken verschillende concepten aan, waardoor wij iedere student zichzelf ultiem kan ontwikkelen op het gebied waar de interesse ligt. Details bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent positief, flexibel en collegiaal. Je wil op zoek gaan naar waar jou passie precies ligt in de horeca.

Wat biedt het bedrijf?

Wij hebben een brede organisatie. Met 4 horecazaken. Hieraan gekoppeld hebben we functies in bijvoorbeeld: van de spoelkeuken tot leidinggevende, PR & marketing, evenementen en organiseren, uitgaan, zalencentrum en hotel. Kansen liggen voor het grijpen, pak jij deze kans?

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder