Meewerkend horeca ondernemer

Bistro de Stadshoeve Wil jij je écht ontwikkelen? Wij bieden je ruimte om jezelf en je capaciteiten te leren kennen en te ontwikkelen!

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek en wil je werken met biologische streekproducten en binnen een maatschappelijk en duurzaam initiatief? Kom dan stage lopen in Bistro 'de Stadshoeve' . Bistro 'de Stadshoeve' maakt integraal onderdeel uit van Park de Stadshoeve. Park de Stadshoeve is een 4 hectare groot park in de wijk Stadshagen. De ambitie van het Park is om de ontmoetingsplek van Stadshagen te worden en de Bistro heeft een cruciale rol om deze ambitie te verwezenlijken. Duurzaam en maatschappelijk zijn de twee thema’s die als rode draad door het hele concept loopt. Ben jij de persoon die hier een bijdrage aan wil leveren? Solliciteer dan snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast leergierig handen uit de mouwen

Wat biedt het bedrijf?

Uitdagende leerplek 1-op-1 contact met ervaren vakkrachten kans om alle ins en outs te leren goede werk/prive balans

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder