Meewerkend horeca ondernemer

Lumen Hotel & Events Leerling Events gezocht!

Lumen Hotel & Events is dé alles onder één dak locatie van de Zwolse regio. Bij Lumen ontvangen we veel zakelijke gasten, voor bijvoorbeeld een vergadering, een meerdaags congres of een personeelsfeest. Er is ruimt voor elk denkbaar event; of dit nou met 2 of 2000 personen is! Als Leerling Events ga je aan de slag in ons event center, dit is onderdeel van Lumen Hotel & Events. Het team bestaat uit een event manager, een tweetal floormanagers en een groep (allround) event medewerkers. Taken die jij o.a. zult gaan uitvoeren zijn: • Operationeel meedraaien tijdens (grote) events, je bent in gevallen dus ook het aanspreekpunt van onze gasten die het event bijwonen; • Meedraaien in de op- en afbouw van onze events, denk hierbij aan het opdekken van tafels, het klaarzetten van glazen en het verslepen van tafels en stoelen; • Het vervullen van een coördinerende rol tijdens de thuiswedstrijden van PEC Zwolle.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je volgt een BBL opleiding in de richting van meewerkend horecaondernemer of (zelfstandig werkend) gastheer/-vrouw; • Iemand die zich goed staande weet te houden tijdens piekmomenten; • Iemand die te werk gaat volgens de geldende HACCP regels.

Wat biedt het bedrijf?

• Passend salaris volgens de horeca cao, op basis van 32 uur; • Doorgroeimogelijkheden met uitzicht op een vaste aanstelling; • Ieder jaar een personeelsfeest: dat wil je niet missen! Ook sluiten we ieder jaar gezellig af tijdens onze jaarlijkse kerstborrel mét natuurlijk een welverdiend kerstpakket; • Leuke personeelsvoordelen zoals dineren in het Bluefinger Restaurant met 50% korting en overnachten tegen aantrekkelijk personeelstarief bij Lumen of in één van de Ibis Budget hotels in Stein/Maastricht of Rotterdam/The Hague Airport.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder