Lumen Hotel & Events Event stagiair(e) gezocht!
Als stagiair(e) op onze events afdeling draai jij operationeel mee tijdens verschillende (zakelijke) partijen en evenementen. Ook ondersteun je in de voorbereiding van deze partijen, door te helpen met het klaarzetten van de zalen of het opdekken van tafels. We gaan graag met jou in gesprek over welke taken je precies gaat uitvoeren, zodat we rekening kunnen houden met jouw interesses en opleiding.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn in eerste instantie op zoek naar een passende persoonlijkheid. Iemand die met veel plezier en enthousiasme aan de slag gaat. Daarnaast zou het fijn zijn als je je herkent in onderstaande: - Je volgt een MBO opleiding volgt in de richting van Manager Ondernemer Horeca, Leidinggevende Travel & Hospitality of Meewerkend Horeca Ondernemer. - Je bent vriendelijk en gastvrij naar onze gasten (én naar je collega’s natuurlijk). Staat jouw opleiding er niet bij, maar ben je wel op zoek naar een F&B-stage? Reageer dan gerust op deze vacature, misschien zijn we wel de perfecte match!
Wat biedt het bedrijf?
- Een stagevergoeding van € 350,- per maand bij een fulltime stage, dit is € 17,50 per dag; - Een stage die afgestemd is op jouw interesses en behoeften; - Jaarlijks organiseren we een personeelsfeest, grote kans dat jij deze tijdens jouw stage meepakt; - Ook mag je gebruik maken van onze personeelsvoordelen zoals dineren in het Bluefinger Restaurant met 50% korting en tegen personeelstarief overnachten bij Lumen, Ibis Budget in Stein/Maastricht of Rotterdam The Hague Airport; - Na afloop van jouw stage misschien wel een hele leuke (bij)baan!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf