Meewerkend horeca ondernemer

Lumen Hotel & Events Event stagiair(e) gezocht!

Tijdens je stage draai je mee in ons Event Center en/of restaurant. Onder jouw taken valt onder andere: - Het verzorgen van (zakelijke) bijeenkomsten, congressen en events onder begeleiding van de Event- of Floor Manager. - Het klaarzetten van de zalen voor bijeenkomsten en evenementen en/of het aankleden van de tafels in het restaurant of Event Center met het juiste servies, bestek en glaswerk - Het verzorgen van catering tijdens bijeenkomsten/evenementen. - Het opruimen van de zalen na afloop van bijeenkomsten/evenementen. Mocht je het leuk vinden, dan is het ook mogelijk om sommige taken uit te voeren in ons restaurant. Hier kun je de volgende taken gaan uitvoeren: - Het ontvangen, placeren en bedienen van gasten - Onze (internationale) gasten voorzien van informatie en een glimlach op hun gezicht - Het meedraaien met verschillende shifts en zo nu en dan een dienst aan de bar in onze lounge

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn in de eerste plaats op zoek naar een passende persoonlijkheid. Iemand die met veel plezier en enthousiasme aan de slag gaat. Daarnaast is het fijn als je je in onderstaande eigenschappen en kenmerken herkent: - Je bent graag in contact met mensen - Je denkt graag oplossingsgericht en bent communicatief sterk - Je vindt het leuk om in een team te werken en ben je flexibel inzetbaar, incidenteel tijdens avonden en weekenden

Wat biedt het bedrijf?

- Stagevergoeding - Werken tijdens wedstrijden van PEC Zwolle en andere toffe, grote events! - Een enthousiast en flexibel team om mee te werken - Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit - Jaarlijks organiseren we een personeelsfeest én een kerstborrel; grote kans dat jij één van deze feestjes meepakt! - Leuke personeelsvoordelen zoals dineren in het Bluefinger Restaurant met 50% korting en overnachten tegen aantrekkelijk personeelstarief bij Lumen of in één van de Ibis Budget hotels in Stein/Maastricht of Rotterdam/The Hague Airport.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder