Manager / ondernemer horeca

De Roskam Horeca V.O.F. Enthousiaste en sociaal vaardige medewerkers. Enige ervaring is natuurlijk meegenomen en flexibilteit is vanzelfsprekend

De Roskam, proeflokaal de Buuren vormen samen met Catering Cor Jansen de ultieme plek om ervaring op te doen in zowel de backoffice als de uitvoering. Dat wil zeggen dat je mag en kunt bijdragen aan evenementen op locatie maar ook trouwerijen, grote feesten en condoleances maken onderdeel uit van het product gastvrijheid dat wij aanbieden. Maar ook "a la carte" in ons proeflokaal is een onderdeel om allround medewerkers ervaring op te doen. De directie hecht zeer aan de ontwikkeling van nieuwe horeca medewerkers voor de toekomst. Dus ervaring opdoen en natuurlijk bijdragen aan de samenstelling van offertes of de voorbereidende gesprekken met deze gasten behoren zeker tot de mogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiasme, leergierig, sociaal vaardig, aanpakker, creatief en gewoon een gezellige collega en gastheer/vrouw

Wat biedt het bedrijf?

zeer veelzijdige plek met een leuke mix aan mannen en vrouwen in een dynamische en gevarieerde omgeving.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder