Manager / ondernemer horeca

Madame Rose Restaurant Katwijk Manager/ondernemer horeca

Wat komt er allemaal kijken bij het aansturen van een team? Hoe begeleidt je de zaak per dag naar het maximaal haalbare? en hoe haal je de beste recensies van onze gasten binnen? De gastbeleving staat op 1, maar om dat bereiken komt er zoveel meer bij kijken. Bestellingen, roosters, samenwerken met de keuken en alles en iedereen in goede banen leiden. Wil jij hierin begeleidt worden en het beste uit jezelf halen? Solliciteer dan nu. Onze leermeesters uit bediening en keuken hebben jarenlange ervaringen in het runnen van een eigen zaak. Is dat jouw doel om ook ooit voor jezelf te beginnen? Laat dan zien wat je in huis hebt en wij helpen jou dat doel te bereiken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Doorzettingsvermogen, inzicht, oplossingsgericht, vlot, sociaal, meedenkend, creatief, oog voor detail, open staan voor feedback en flexibel.

Wat biedt het bedrijf?

Wat komt er allemaal kijken bij het aansturen van een team? Hoe begeleidt je de zaak per dag naar het maximaal haalbare? en hoe haal je de beste recensies van onze gasten binnen? De gastbeleving staat op 1, maar om dat bereiken komt er zoveel meer bij kijken. Bestellingen, roosters, samenwerken met de keuken en alles en iedereen in goede banen leiden. Wil jij hierin begeleidt worden en het beste uit jezelf halen? Solliciteer dan nu. Onze leermeesters hebben jarenlange ervaringen in het runnen van een eigen zaak. Is dat jouw doel om ook ooit voor jezelf te beginnen? Laat dan zien wat je in huis hebt en wij helpen jou dat doel te bereiken!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder