Madame Rose Restaurant Katwijk Meewerkend horeca ondernemer
Wat komt er allemaal kijken bij het aansturen van een team en het runnen van een horeca bedrijf? Hoe begeleidt je de zaak per dag naar het maximaal haalbare? En hoe haal je de beste recensies van onze gasten binnen? De gastbeleving staat op 1, maar om dat bereiken komt er zoveel meer bij kijken. Bestellingen, roosters, samenwerken met de keuken en alles en iedereen in goede banen leiden. Wil jij hierin begeleidt worden en het beste uit jezelf halen? Solliciteer dan nu. Onze leermeesters hebben jarenlange ervaringen in het runnen van een eigen zaak. Is dat jouw doel om ook ooit voor jezelf te beginnen? Laat dan zien wat je in huis hebt en wij helpen jou dat doel te bereiken!
Naar wie zijn wij op zoek?
Bewust zijn van je functie, doorzettingsvermogen, flexibel, oplossingsgericht, ruimdenkend, creatief, oog voor detail, sociaal, rechtvaardig en de drang om het maximale eruit te halen.
Wat biedt het bedrijf?
Leermeesters aan bediening/leidinggevende kant, leermeesters in de keuken en goede adviseurs met allemaal jarenlange ervaring in de horeca waarvan een aantal met eigen zaken. Samen op weg naar een doel, het beste uit onszelf en de zaak halen om Katwijk het mooiste en beste restaurant van de regio te bieden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan