Zilt
Zilt is een modern en gastvrij jaarrond paviljoen in Katwijk aan zee, waar de gastvrijheid anno nu gevierd wordt. Met ruim 40 jaar (horeca) ondernemerservaring kunnen wij jou alle fijne kneepjes van het vak leren! Bij Zilt is geen dag hetzelfde. Van gezellige lunchsdiensten tot sfeervolle a la carte avonden. Bovendien vieren steeds meer mensen feestjes (groot en klein) bij Zilt. Van informele borrels tot babyshowers, huwelijks(jubilea), bedrijfsfeestjes enzovoorts met BBQ, buffetten, walking dinners, speciaal voor de gast op maat gemaakt. En daar zit dus de uitdaging. De gemotiveerde gastronomische leerling kan zijn horeca-ei kwijt bij Zilt. Onder begeleiding van mensen met ruime ervaring kun je alle fijne kneepjes van het vak leren, en dat allemaal in een moderne werkomgeving met jonge en open werkcultuur. Voel jij je al uitgedaagd en ben je toe aan een nieuwe ervaring? Neem snel contact met ons op!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan