Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Dukdalf Gastheer/gastvrouw bij Restaurant Dukdalf!

De gastheer/-vrouw werkt in de bediening in ons restaurant. De bediening is erg divers en betreft zowel serveren aan tafel tijdens a la carte, barman/vrouw, het lopen van groepen en partijen, het werken op feestavonden, verzorgen van vergaderingen, etc. Ook het ontvangen en placeren van gasten hoort hierbij zowel als het aannemen van reserveringen en het organiseren van de tafelindeling. De gastheer/vrouw werkt met de kassa, neemt bestellingen op, geeft gasten advies aan tafel en heeft kennis van wat hij/zij verkoopt. Hij/zij serveert bestellingen en ruimt tafels af. Hij/zij is verantwoordelijk voor een goede mise en place en controleert de voorraad. Hij/zij rekent af met gasten en zorgt voor een goede afscheidsprocedure. Werken als gastheer/gastvrouw in ons restaurant is heel veelzijdig en betreft verschillende afdelingen en verschillende omgevingen/situaties!

Naar wie zijn wij op zoek?

Om gastheer/gastvrouw te zijn in ons restaurant ben je spontaan, leergierig, enthousiast, betrokken, betrouwbaar, behulpzaam en beschik je over een vlotte babbel. Je werkt accuraat en netjes, communiceert duidelijk met je andere bediening-collega's en de collega's van de keuken. Je kunt multitasken en bent niet bang om verantwoordelijkheden te nemen. Een dynamische omgeving inspireert je en van een volle zaak word je blij!

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Dukdalf geeft jou een hecht team om te werken. Er is ruimte voor je eigen ideeën en inbreng. Laat zien wat je kunt en groei door! Een prachtige locatie om te werken, een gezellig team, met zijn allen een hapje eten voordat de drukke avond begint. Een volwassen en enorm gegroeid bedrijf waar elke dag anders is!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder