Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein Gastvrij talent gezocht!
Geen dag is hetzelfde in ons mooie Kasteel Erenstein. Vandaag een vergadering, morgen een bruiloft en volgende week een gala. Alles kan bij Fletcher en dus ook bij Kasteel Erenstein. Samen met en voor jou als stagiaire willen wij ons iedere dag verbeteren en zorgen dat we onze gasten de beste ervaring geven die wij kunnen bieden en hoort bij de entourage in ons kasteel.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een stagiaire die houdt van aanpakken, het niet erg vindt om af en toe een stap meer of harder te zetten, binnen zijn/haar stagedagen flexibel inzetbaar is en samen met ons de weg omhoog in wil zetten. Zowel Fletcher als Kasteel Erenstein zijn ambitieus en willen echt het onderste uit de kan halen.
Wat biedt het bedrijf?
Als grootste hotelketen van Nederland zetten wij ons elke dag in om onze gasten te voorzien van een onvergetelijk verblijf. Bij Fletcher Hotels zijn we ambitieus en willen we nog verder vooruit. Hoe gaan we dit doen? Hopelijk met jou aan boord! Wij zijn op zoek naar een Stagiair Bediening, die klaar is om stappen te maken.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers