Manager / ondernemer horeca

Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein Gastvrij talent gezocht!

Geen dag in ons mooie kasteel is hetzelfde. De ene dag start je op met een vergadering en de andere heb je het restaurant of terras vol met lunchende gasten of high tea's. De weekenden vullen we met restaurantgasten of bruiloften of net dat diner van de mensen die hun jubileum komen vieren. Geen dag is hetzelfde.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaren of beginnend. Voor iedereen is er genoeg te leren binnen Kasteel Erenstein

Wat biedt het bedrijf?

Krakende trappen, dikke muren en een ruim 660 jaar oud historisch bedrijf. Een paar termen die Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein beschrijven. Een van de meest veelzijdige bedrijven in de regio waarbij niet te gek is. Een kleine vergadering of een mega grote bruiloft, nergens draaien we onze handen voor om. Kasteel Erenstein beschikt over een vergaderzaal met plaats voor maximaal 30 personen, twee multifunctionele ruimtes variërend van 5 tot 90 personen, een sfeervol à la carte restaurant met plaats voor 60 couverts en een feestzaal die ruimte biedt aan maximaal 400 personen. Jij als toekomstig leerling in ons mooie bedrijf gaat op deze manier met alle facetten van de horeca te maken krijgen. Kasteel Erenstein is onderdeel van Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland! Met ongeveer 120 unieke hotels verspreidt over het hele land ook de meest diverse keten in het land. Ben jij leergierig en wordt jij enthousiast van een veelzijdig bedrijf? Twijfel dan niet

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder