Root Foods Enthousiaste stagiaire Koksopleiding
Als kok bij Root Foods begin je de dag met de voorbereidingen in de keuken. Je verzorgd de mise en place, je controleert de voorraad en zorgt ervoor dat alles klaar staat voor opening van het restaurant. Je maakt een dagplanning en zorgt de dag soepel verloopt. Je denkt mee over de menukaart en maakt de lekkerste gerechten. Wat wij ontzettend belangrijk vinden is dat je ervoor zorgt dat alles schoon en netjes is zodat er in de keuken hyginisch gewerkt wordt. Je bent flexibel en kan goed communiceren met je collega's. Onze werktijden zijn van maandag t/m vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur. Geen werk in het weekend of op feestdagen, zodat je een goede balans tussen werk en priv behoudt.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een kok die spontaan en sociaal is. Iemand die makkelijk contact maakt met zijn collega's. Het is belangrijk dat de kok leergierig en enthousiast is. Ook wensen wij dat hij/zij netjes en hyginisch te werk gaat. In de keuken gebruikt de kok de juiste bereidingstechnieken en gereedschappen.
Wat biedt het bedrijf?
Root Foods, een hippe koffie- & lunchbar gelegen in Kerkrade. Geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 u tot 17.00. Root Foods biedt een werkomgeving met een gezellige sfeer en een hecht team. Hierbij wordt de student intensief begeleid op de werkvloer om zo het beste uit zichzelf te halen. Tevens krijgt de student de kans om zichzelf te ontwikkelen door de student verantwoordelijkheid te geven over verschillende taken. Dit gebeurt altijd in overleg en op maat. Onze werktijden zijn van maandag t/m vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur. Geen werk in het weekend of op feestdagen, zodat je een goede balans tussen werk en priv behoudt.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat