Leidinggevende bediening

Hotel Zeeuws Licht B.V.

In Dishoek, aan de voet van de duinen staat het splinternieuwe 4-sterren Hotel Zeeuws Licht. De luxe kamers, suites en appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen met elk hun eigen karakter. Vandaag de dag is het de plek waar men van een royaal verblijf, inclusief ontbijt geniet. Voor lunch en diner verwelkomen wij onze gasten in het à la carte restaurant Chabot waar men omringt wordt door heerlijke smaken en pure luxe. Bij mooi weer is ons terras ook geopend voor ontbijt, lunch, diner of een drankje. Hotel Zeeuws Licht laat zich kenmerken door haar sublieme ligging, 200 meter van het strand. Klinkt dit als jouw droomstage? Wij ontvangen graag enthousiaste stagiaires/leerlingen in de keuken, bediening en receptie!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent minimaal 16 jaar oud en kunt niet wachten om aan de slag te gaan! Vanzelfsprekend spreek je Nederlands en vind je het leuk om Duits te spreken. Want ja… die Deutsche Leute houden net zoveel van Zeeland als wij. Vind je Duits spreken lastig? Geen paniek, wij leren je het gewoon! Je bent een gezellig persoon met een positieve mindset. Iedereen ziet dit aan jou. Die brede glimlach op je gezicht is gewoon niet weg te krijgen. Gastvrijheid heeft altijd al in je gezeten en dit laat je maar al te goed merken aan onze gasten. Je bent een echte teamplayer en vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en doet graag een wedstrijdje met Leonie, de restaurantmanager, wie de meeste wijn of bier verkoopt.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden top begeleiding! Wanneer je je stage goed hebt afgerond maak je kans op een arbeidsovereenkomst en eventuele doorgroeimogelijkheden!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder