Chez Etienne
Chez Etienne is een klassiek Frans georiƫnteerd restaurant dat al sinds 2006 bestaat. Bij de gasten staat het bekend om de pure kwaliteit-hoogwaardige producten waar we mee werken, de uitgebreide wijnkaart, vele wijnen welke los per glas beschikbaar zijn en een grote gastvrijheid. Aan onze gasten presenteren wij een klassieke menukaart met een traditionele stijl welke regelmatig wisselt (in ieder geval elk seizoen). Tevens serveren we wijn-spijs menu's. We werken met een klein maar hecht team waarbij collegialiteit en liefde voor het vak voorop staat. Eveline heeft in 2001 vinologie gestudeert, als wijnadviseur gewerkt bij een gerenommeerde wijnhandel en is sinds 2006 sommelier in haar eigen restaurant. Het restaurant is goed bereikbaar met openbaar vervoer (bushalte voor de deur, vanaf Amsterdam CS 15 minuten). Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid. Wil je dit mooie vak leren in een klassieke omgeving? Dan hoor ik graag van je!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken