Chez Etienne
Chez Etienne is een klassiek Frans georiënteerd restaurant dat al bestaat sinds 2006. Bij de gasten staat het restaurant bekend om de pure kwaliteit-hoogwaardige producten waar we mee werken en een grote gastvrijheid. Aan onze gasten presenteren wij een klassieke menukaart met een traditionele stijl welke regelmatig wisselt (in ieder geval elk seizoen). Tevens serveren we wijn-spijs menu's. We werken met een klein maar hecht team waarbij collegialiteit en liefde voor het vak voorop staat. Het restaurant is goed bereikbaar met openbaar vervoer (bushalte voor de deur, vanaf Amsterdam CS 15 minuten). Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid. Ben jij leergierig en enthousiast om verder te leren in dit mooi vak? Dan hoor ik graag van je! Etienne Bode : info@chezetienne.nl 020-4824448 of 06-12444224
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken